B.U. Absolute Me | Povestea unui nou parfum!

Lansarea noului parfum Absolute Me este surpriza brandului B.U. pentru acest an, un an in care povestea fiecarei fete asteapta scrierea cu dragoste a urmatoarelor capitole. Un parfum fructat-lemnos cu atingeri florale, creat special pentru a celebra feminitatea, senzualitatea si modernitatea, toate in acelasi timp. Pentru a pune accentul meritat pe valorile si diversitatea frumusetii, B.U. incepe odata cu aceasta lansare o noua campanie in jurul conceptului Absolute Me despre feminitatea absoluta#AbsoluteMeStories.

thyrs

Un parfum ca o poveste!

B.U. Absolute Me ofera prilejul perfect de a pune in valoare adevarata frumusete, cu libertatea si asumarea acesteia, fara compromisuri. Fiecare fata B.U. este cu atat mai radioasa si mai frumoasa cu cat se simte mai bine in pielea ei si isi exprima intr-un mod unic personalitatea care o face misterioasa si speciala.

Ambalajul alb-negru cu accente roz-pudrat si elemente florale invita la descoperirea unui parfum ce isi dezvaluie personalitatea cu primele note proaspete de mandarina, mar crocant si para coapta. Inima bogata este compusa dintr-un mix eclectic de violete si frezii contopite cu lemnul neted de santal. Aromele finale de caramel, mosc si ambra incapsuleaza perfect intensitatea si complexitatea feminitatii absolute.

Parfumul este disponibil in urmatoarele variante:

B.U. Absolute Me Eau de Toilette 50 ml, pret 45 lei

B.U. Absolute Me Natural Spray 75 ml, pret 22 lei

B.U. Absolute Me Deo Body Spray 150 ml, pret 11.50 lei

O campanie pentru povestea ta!

B.U.-Absolute-Me-1

B.U. lanseazฤƒ microsite-ul www.absolutemestories.com pentru ca fiecare fata B.U. sa isi construiasca povestea Absolute Me care sa o reprezinte perfect. Cele care se inscriu se vor putea inspira si din povestile prezentate pe site, uploadate de nume cunoscute din blogosfera.

In perioada 15.03.2017-15.05.2017, fetele B.U. sunt invitate sa incarce fotografii si/sau videoclipuri care vor forma un colaj eligibil pentru Povestea Saptamanii, poveste ce va fi premiata.

Acesta este doar inceputul povestii B.U. Absolute Me despre feminitatea absoluta, care are in prim-plan celebrarea adevaratei personalitati, ce face fiecare fata B.U. sa fie unica, misterioasa si speciala.

Povestea ta care este?

www.absolutemestories.com

 

Advertisements

6 thoughts on “B.U. Absolute Me | Povestea unui nou parfum!

  1. HOSSU CLAUDIA says:

    Fiecare fata B.U. este cu atat mai radioasa si mai frumoasa cu cat se simte mai bine in pielea ei si isi exprima intr-un mod unic personalitatea care o face misterioasa si speciala.O femeie este sexy daca foloseste un parfum cu mandarine portocale si trandafirii.Misterul invaluit de o esarfa de matase si un ruj rosu ma face sa ajung la curcubeu de fericire.BU egal mister

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s