Vapour Rub, un remediu eficient impotriva congestiei nazale!

Pe cat de frumoasa este iarna, pe atat de dificila poate fi pentru ca din pacate, vine la pachet si cu virozele si racelile specifice anotimpului rece. Nasucul infundat la bebelusi si copii reprezinta un simptom de raceala extrem de incomfortabil. Congestia nazala ii impiedica pe cei mici sa respire pe gurita provocandu-le dureri in gat si uscarea gurii, ceea ce duce la imposibilitatea micutilor nostrii de a se odihni corect pe timpul noptii.

Vapour Rub este un unguent cu efect decongestionant. Contine un amestec de uleiuri de eucalipt, cimbru si mentol. Vaporii din acest unguent au capacitatea de a face respiratia bebelusilor si copiilor mai usoara, astfel incat ei sa poata fi hraniti fara probleme si totodata sa poata dormi linistiti. Unguentul se aplica in cantitate mica pe pieptul copilului. Alternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucata de material textil care se aseaza in zona in care sta copilul, insa fara sa ii fie la indemana.

Bebelusii pot avea probleme de respiratie din nenumarate motive: raceli, alergii, infectii, tahipneea tranzitorie, sindromul de detresa respiratorie. In toate aceste afectiuni, Vapour Rub poate completa cu succes celelalte indicatii medicale.

Vapour Rub are si rol de preventie, precum si de ameliorare a congestiei nazale. Poate fi folosit pentru a usura respiratia copiilor sau pentru a purifica aerul din camera copilului. In perioadele cu incidenta mai mare a virozelor si a alergiilor, Vapour Rub ajuta la prevenirea acestor afectiuni.

Produsele disponibile sunt:

Vapour Rub Snufflebabe, 24g, pentru bebelusi incepand de la 3 luni, pret aproximativ 17 lei.

Vapour Rub Bell’s, 50g, pentru bebelusi incepand de la 6 luni, pret aproximativ 22 lei.

*Preturile pot varia in functie de farmacie/magazin.

Vapour Rub, reprezentat de cele doua marci Snuffle Babe si Bell’s, este distribuit in Romania de Business Partner si se comercializeaza in farmacii si magazine de tip drogherie. Se gaseste in Farmacia Tei, Bebe Tei, Help Net, Sensiblu, Farmacia Dona, Duc Farm, Farmacia Ana Maria, Drogerie Markt si chicbebe.ro.

Voi la ce tratamente recurgeti atunci cand micutii vostri racesc? Ati incerca un astfel de produs? 

Advertisements

One thought on “Vapour Rub, un remediu eficient impotriva congestiei nazale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s