Fotoprotectie fara intindere de la Bioderma | Photoderm MAX Brume SPF 50+

Soarele este vital pentru sanatatea si starea noastra de bine. Dar, protectia noastra naturala nu este suficienta pentru a permite pielii noastre sa lupte impotriva efectelor nocive ale soarelui. Dermatologii recomanda aplicarea de fotoprotectie la fiecare 2 ore. Cu toate acestea, de cele mai multe ori renuntam sa mai folosim fotoprotectie atunci cand ne gandim ca mainile vor ramane lipicioase sau ca nisipul se va lipi de piele.

Multa vreme am considerat ca daca folosesti un spf ridicat, nu te mai bronzezi. Nimic mai fals! Ba din contra, te bronzezi foarte frumos si cel mai important, te bronzezi treptat, fara sa te arzi!

Bioderma a venit in ajutorul nostru prin lansarea unor noi generatii de fotoprotectie, aplicare fara intindere. 

Spray-ul de protectie solara Photoderm MAX Brume SPF 50+ ofera o fotoprotectie foarte inalta, se aplica din orice pozitie, nu necesita intindere, este ideal pentru activitatile sportive, are un efect revigorant si este 100% transparent! Poate fi aplicat inclusiv pe pielea umeda, este foarte rezistent la apa si ideal pentru activitatile sportive. Pielea este protejata atat in interior, cat si in exterior, intr-un mod durabil.

Se aplica in 5 secunde, din orice pozitie, il poti aplica singura chiar si pe spate si nu este nevoie sa-l intinzi. Foarte important sa fie aplicat de la o distanta e 20 cm, altfel va incepe sa curga pe piele! 🙂

Cum functioneaza?

Combinația brevetului BIOPROTECTIE CELULARA® si a filtrelor UVA / UVB stimuleaza apararea naturala a pielii impotriva soarelui. Gratie dispozitivului de aplicare, Photoderm MAX Brume SPF 50+ nu necesita intindere si se aplica foarte usor, din orice pozitie, doar prin pulverizare. Este ideal inclusiv pentru barbati si zonele cu pilozitate.

Nu uitati, pe timpul verii prioritara ar trebui sa fie sanatatea pielii vostre si nu culoarea ei!

Photoderm MAX Brume SPF 50+ se prezinta sub forma unui tub de tip spray cu aerosoli, 150 ml. Pret recomandat in farmacii: 86 lei.

Voi ce produse de protectie solara folositi?

Va puuuuuup!

Advertisements

42 thoughts on “Fotoprotectie fara intindere de la Bioderma | Photoderm MAX Brume SPF 50+

 1. Mery Meryem says:

  adevărat că este importantă sănătatea pielii noastre și nu culoarea 👍👍👍👍
  folosesc creme de protecție de la Nivea, Vichy și de la Bioderma am folosit, toate sunt ok 👍👍👍👍

  Liked by 1 person

 2. Paula Maria says:

  Si eu vreau sa-mi au o crema sau un spray spf 50+ acuma la sfarsit de sezon :)) … dar pretu la acesta mi se pare cam prea mare, nu mi-ai putea te rog recomanda chiar si de la o alta firma o crema sau un spray cu 50+ ? 😀

  Liked by 1 person

  • Elena from Life Makeup and Beauty says:

   Buna Paula! Daca esti din Bucuresti, spray-ul Bioderma il gasesti mult mai ieftin la Bebe Tei, dar daca nu, iti recomand lotiunile Nivea. Te pup!

   Like

 3. Marin Theodora says:

  Este o adevarata provocare sa alegi un produs care sa te protejeze ,sa asigure o bronzare uniforma si sa mai fie si usor de aplicat,Sper ca acest produs cand il voi folosi sa indeplineasca cerintele

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s