Luciurile de buze Pacific Lights Artistry™ Light Up [Review]

Trebuie sa recunosc ca desi produsele Amway nu imi sunt deloc straine, din gama de machiaj ARTISTRY™ Signature Color nu am mai incercat nimic pana acum. Luciurile de buze Artistry Light Up fac parte din noua lor colectie pentru vara Pacific Lights, despre care v-am scris mai multe aici. Colectia este inspirata din magia plajelor din California iar aceste glosuri cred ca au reusit sa surprinda exact frumusetea acestor locuri. Nuantele sunt cu adevarat deosebite, pline de energie si luminoase, dar sa le luam pe fiecare la rand.

Nuanta Tropical este un albastru delicat, foarte vibrant in tub, insa o data aplicat, se transforma intr-un gloss transparent cu irizatii de culoare argintiu, albastru royal si verde, care poate fi folosit deasupra oricarei nuante de ruj. Am fost cam sceptica cand l-am vazut motiv pentru care l-am si testat ultimul si ce sa credeti, a devenit preferatul meu!

Pink Grapefruit este un roz deschis cu irizatii argintii. Dintre toate, el cred ca ofera cea mai intensa culoare pe buze.

Wild Berry este un lila cu irizatii mov inchis care la lumina ofera un contrast foarte frumos.

Nuanta superba de portocaliu se numeste Citrus si este ceva aparte. Are irizatii aurii care sunt foarte evidente si da buzelor un luciu aproape metalizat as zice eu.

Cherry este un rosu aprins cu irizatii tot aurii si el, dar care m-a dezamagit pentru ca o data  aplicat, isi pierde din intensitate si arata mai mult cu un roz, ceva mai inchis ca Wild Berry. Pacat, pentru ca aveam mari asteptari de la el.

Toate glossurile hidrateaza destul de bine, nu sunt exagerat de lipicioase si au un miros mentolat, cu un efect racoritor care se mentine pe buze aproximativ 5 minute. Sunt destul de sheer si se aseamana foarte mult cu luciurile de buze Plump Pout de la Avon. Au incorporate si un accesoriu de iluminat care se aprinde imediat ce este deschis iar pe fiecare dintre ele este aplicata o mica oglinda, lucru foarte util de altfel! Pe buze rezista undeva la 2-3 ore ceea ce este okay zic eu.

Produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway din Romania. Gasiti mai multe informatii despre produse si optiunile de cumparare accesand site-ul companiei. Pretul unui gloss este de 93.05 lei.

Cum vi se par luciurile de buze din colectia Pacific Lights? Folositi produse de la Amway?

 

Advertisements

6 thoughts on “Luciurile de buze Pacific Lights Artistry™ Light Up [Review]

  1. Marinela Ciucã says:

    Am folosit o perioada produsele AMWAY , iar din gama ARTISTRY am folosit un ruj si rimel care m-au multumit dar am renuntat datorita preturilor ridicate si sistemului de vanzare . Glossurile prezentate de tine arata foarte bine si sunt convinsa ca sunt si calitative , sa le folosesti cu placere si astept si alte rewiu-uri la fel de interesante ca cele oferite pana acum.
    F.B. Marinela Ciucã

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s