Statia de calcat de inalta presiune Tefal Effectis GV6720 | Buzzstore

Orice familie are dreptul la rezultate perfecte si rapide, cand vine vorba despre calcatul rufelor. O placere sau o corvoada, calcatul rufelor se numara printre activitatile noastre casnice. Inainte nu obisnuiam sa calc prea des mai ales pentru ca aceasta operatiune nu a fost niciodata una care sa-mi placa. Intotdeauna am incercat sa o evit sau sa calc doar stricul necesar. Insa, de cand am primit de la Buzzstore si Tefal noua statie de calcat de inalta presiune, lucrurile s-au schimbat mult. Calcatul rufelor a devenit o activitate saptamanala de care nu numai ca nu ma mai feresc, dar acum imi face placere si ma relaxeaza.

Modelul primit este GV6720, o statie foarte usor de folosit si de depozitat datorita designului compact. Are integrat atat un sistem de stocare al cablului electric cat si unul de stocare al celui de abur. Acesta din urma se poate incalzi dar nu va faceti probleme, este perfect normal.

Rezervorul are o capacitate mare de 1,5l si se poate reumple oricand, pentru sesiuni de calcat neintrerupte.

Datorita boilerului de inalta presiune, statia elibereaza un abur puternic ce patrunde adanc in tesatura iar astfel obti rezultate rapide si eficiente de fiecare data.

Presiunea ridicata de 5 bari permite aburului sa patrunda adanc in orice tip de tesatura iar aburul variabil de pana la 100g/min asigura performante optime si indepartarea tuturor cutelor.

Talpa Ultragliss a fierului faciliteaza dispersia optima a aburului si permite o alunecare usoara pe toate materialele pentru sesiuni de calcat rapide si fara efort.

Sistemul integrat anti-calcar va permite sa eliminati rapid si usor depunerile de calcar.

Daca pana acum ati intampinat probleme in ceea ce insemna calcatul sacourilor sau a hainelor direct de pe umeras, veti gasi in noua statie de calcat de inalta presiune Tefal Effectis GV6720 un ajutor de nadejde, deoarece poate fi folosit cu succes si in pozitie verticala!

Se alimenteaza la priza si se incalzeste in doar 2 minute dupa ce este pornita. Totodata, puteti apasa si butonul care actioneaza functia Eco, pentru diminuarea consumului de energie cu 20%. Chiar si asa, presiunea aburului este indeajuns de puternica incat eficienta statiei sa nu scada!

Un alt avantaj al acestei statii este ca se opreste automat dupa 8 minute in care nu este folosita.

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani de existenta, pana in data de 31.05.2016 Tefal iti ofera oportunitatea de a te inscrie in programul Prima Statie de Calcat by Tefal, unde aveti ocazia sa testati timp de 60 de zile statiile de calcat cu boiler de inalta presiune GVXXXX.

Bucurati-va si voi de sesiuni de calcat rapide si usoare, fara batai de cap! 

 

Advertisements

5 thoughts on “Statia de calcat de inalta presiune Tefal Effectis GV6720 | Buzzstore

  1. Barbalata Mirela says:

    Ferice de tine 🙂
    Nu am o astfel de statie si nu stiu daca in viitorul apropiat imi voi lua. Dar, intr-adevar este foarte utila in orice gospodarie.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s