Despre infinita frumusete a simplitatii cu L’Erbolario | Gama Regine dei prati [Review]

Pentru astazi va propun un mic exercitiu! Imaginati-va o pasune ca un covor verde de iarba cruda, cu un soare bland care trezeste natura si, din loc in loc, in acest decor, se zaresc trei flori delicate cu corole mici: regina pasunii, margaretele pitice si musetelul pitic. Intreaga pajiste este presarata cu acesti nasturasi galbeni…

Din aceste flori, Laboratoarele de cercetare fitocosmetica L’ Erbolario au realizat extracte organice excelente, capabile sa dezvolte o putere antioxidanta neobisnuita, pe care au folosit-o pentru a crea linia de ingrijire corp Regine dei prati. Pielea devine proaspata si tonifiata, frumoasa ca primavara, discret parfumata, apropiindu-se de frumusetea si simplitatea uimitoare a naturii.

Spumantul de baie si dus cu extrase de flori de camp contine extrase bilogice optime ale acestor micute flori, iar impreuna cu cele de Paralute si Musetel, protejeaza pielea in timpul curatarii cotidiene datorita calitatii lor antioxidante. In plus, aminoacizii din Ovaz tensioactivi si proteinele din Orez acopera pielea cu o pelicula invizibila, subtila, pentru a conserva hidratarea in timpul contactului cu apa.

Crema fluida pentru corp cu extrase de flori de camp are o textura proaspata si catifelata, emulsia concentrand eficienta tonifiata si elasticizanta in pretioasele extracte hidroglicerice bioligice ale Cretuscai, Margaretei pitice si a Musetelului. In plus, contribuie la conservarea capitalului de hidratare cutanata datorita interventiei Uleiului de Luminita Biologic si al Trehalozei din Trehala manna. Astfel pielea este incantata sa regaseasca catifelarea din micutele petale ale florilor de pajiste.

Va spun sincer aceste doua produse au un miros delicat, extrem de placut iar aroma lor efectiv te duce cu gandul la un camp plin cu flori, experienta unei bai cu spuma fiind foarte relaxanta, iar folosirea lotiunii de corp imediat dupa intregeste experienta senzoriala. Imi place mult textura lotiunii de corp, intra foarte usor in pielea iar parfumul se simte un timp indelungat pe corp.

Toate produsele L’Erbolario se nasc din pasiunea pentru plante, verificata in cadrul unei activitati de productie care deja se mandreste cu nu mai putin de 30 de ani de experienta. Brandul ne propune sa intram intr-o lume guvernata de pasiunea pentru natura si totodata de o calitate garantata in industria frumusetii. Pentru verificarea tolerantei, produsele sunt supuse in final unei atente experimentari clinice in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase universitati italiene si anume Universitatea din Pravia, desigur, fara a se recurga la experimente pe animale.

Produsele L’Erbolario se gasesc exclusiv in farmaciile Sensiblu.

Voi ati incercat gama Regine dei Prati? Care sunt produsele voastre L’Erbolario preferate?

Advertisements

6 thoughts on “Despre infinita frumusete a simplitatii cu L’Erbolario | Gama Regine dei prati [Review]

 1. Barbalata Mirela says:

  Nu am incercat. Eu spumant de baie nu folosesc iar creme de corp rar, in special vara. Am auzit ca L’Erbolario este o gama buna. Pana acum nu am incercat nimic de la ei.

  Like

  • Elena from Life Makeup and Beauty says:

   Mirela, de ce nu folosesti spumant de baie si creme de corp? Eu nu as putea fara ele, pielea mea ar fi foarte uscata si nu ar arata deloc bine.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s