B.U. lanseaza Golden Kiss!

B.U. lanseaza Golden Kiss, parfumul ce capteaza perfect celebrarea exprimarii sinelui. Aurie si luminoass, noua gama este un deliciu olfactiv ce evoca spiritul autentic si efervescent al celor care se bucura de aura lor unica. B.U. Golden Kiss inglobeaza fragmente de visuri marete, zambete largi si bucati de povesti.

O noua aroma B.U. si pielea se simte sarutata.

B.U. Golden Kiss simbolizeaza acea sclipire personala, pretioasa, provenita din magia interioara a fiecarei fete B.U., magie ce ia nastere din imbratisarea adevaratei esente. Este sclipirea fiecarui moment in care este ea însasi.

Recipientul pretios auriu dezvaluie aroma floral-fructata; primele atingeri sunt blande si proaspete, compuse din note de mar verde, para dulce si bergamota. Cu o inima radioasa precum spiritul celor curajoase, aromele de iasomie senzuala, pruna si violete imbină personalitatile complexe ale fetelor B.U. Intregul ansamblu este echilibrat de o baza vanilata, cu atingeri de lemn de santal si mosc, o adiere suava di pregnanta cu aroma vesela, scanteietoare.

Golden Kiss – despre arta de a fi tu!

Noul parfum este o expresie a feminitatii subiective, iar auriul este un statement despre frumusetea de a fi tu insati. Complex si solar, universul Golden Kiss este ringul de dans unde fiecare este libera sa se exprime spontan si autentic, iar rasetele zgomotoase sunt mici marturii ale increderii in sine.

Parfumul este disponibil in urmatoarele variante:

B.U. Golden Kiss Eau de Toilette 50 ml, pret 36 lei

B.U. Golden Kiss Natural Spray 75 ml, pret 18 lei

B.U. Golden Kiss Deo Body Spray 150 ml, pret 9.50 lei

Ce ziceti, veti incerca noul parfum? 

Advertisements

3 thoughts on “B.U. lanseaza Golden Kiss!

  1. Barbalata Mirela says:

    Doamne sunt ani de cand nu am mai folosit BU…. nici nu mai stiu cum sunt. Preturile sunt foarte bune. Ma intereseaza sa stiu daca mirosul persista

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s