Lansarea sucurilor 100% naturale Profructta!

Profructta s-a nascut în Campulung Muscel si din respect pentru autenticitatea universului satului, culege energia satelor romanesti din apropiere si o transforma in sucuri naturale din fructe si legume, dupa selectarea roadelor care indeplinesc criteriile de calitate.

Drumul satului continua catre mediul urban, energia naturala ajungand aici imbuteliata în sticle de sticla speciale, pastratoare de proprietati. Solidari cu oamenii muncitori, Profructta, brand 100% romanesc, crede in calitatea produselor si incurajeaza bunatatile locale.

Profructta – inspiratie din magia si energia satului

Satul romanesc a fost intotdeauna un spatiu mitic pentru care roadele pamantului sunt darul acestuia pentru taranul care il asculta. Liviu Rebreanu spunea ca pentru taran pamantul este “o fiinta vie”.  Aceasta fiinta este creatoare de energie pura care prin munca omului se transforma in hrana. Magia satului consta in simplitatea naturala, ce nu se altereaza cu vremea. Valorile lui se pastreaza din generatie in generatie, iar intr-o lume in permanenta schimbare, acestea sunt o scanteie de magie ce inspira si incurajeaza o evolutie armonioasa si fara nici un fel de aditivi.

Tehnologia din spatele sucurilor 100% naturale

Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obtinute din fructe si legume de categoriile I si a II-a, atent selectionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a pastra vitaminele si mineralele benefice pentru o alimentatie curata si o dezvoltare armonioasa. In fabrica de la Campulung Muscel, dotata cu tehnologie de ultima generatie, sucurile naturale sunt imbuteliate in ambalaje de sticla care sunt inerte din punct de vedere chimic fata de produs si nu modifica gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil si reciclabil.

Un pahar de suc Profructta

Sucul de mere, pere, visine, cirese, fructe de padure si mixul intre acestea, precum si sucurile din legume, reprezinta o sursa bogata de stare de bine si o excursie in mediul sanatos rural. Fiecare sticla dezvaluie gustul soiurilor de fructe si legume utilizate, rezultand arome ce, in mod natural, pot sa difere usor. Profructta este garantia unor produse de calitate superioara, ce respecta mediul, micii producatori si consumatorul si poarta eticheta „produs romanesc”.

 

Sucurile Profructta pot fi gasite in hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurant DaDa, Farmaciile 2na, Camera din fata, in anumite sali de fitness si spauri, dar si in alte locatii de tip cafenele sau cluburi.

Pret recomandat: sticla 0,33l – 6 lei; sticla 1l – 12 lei

 

Sper din tot sufletul sa le incercati si sa sustineti brand-ul romanesc Profructta!

 

Va pup! :*

Advertisements

2 thoughts on “Lansarea sucurilor 100% naturale Profructta!

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Nu am baut acest suc. Sincer prin Bacau nu l-am vazut in comert dar, este adevarat ca nici nu m-am uitat in mod special dupa el. Mersi pt recomandare.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s