Hidratare si rasfat cu parfum oriental | Noile creme Tesori d’Oriente!

Orientul este o sursa bogata de arome pregnante si seducatoare si izvor de frumusete. Tesori d’Oriente transforma ingredientele pretioase orientale in ritualuri de ingrijire si momente de rasfat.

Infuzate cu parfumuri condimentate, cremele de corp onctuoase (care se absorb rapid in piele), sunt incursiuni in universurile Estului. Fiecare dintre cele cinci creme din game diferite traseaza pe piele povestea ingredientelor cu particule aromate, specifice unei regiuni de poveste.

Dupa aplicare, pielea devine catifelata, isi recapata senzatia de confort si este invaluita intr-o aura calda de parfum, iar atingerile se confunda cu senzatia de matase datorita hidratarii intense si de durata, totul pentru o stare de bine.

Crema de corp Tesori d’Oriente Floare de Lotus

Inspirata de delicata floare de lotus, crema de corp este luminoasa si contine fragmente de ape albastre. Aceasta este intens aromata si imbraca simturile in note calde si lejere ce calatoresc peste mari si tari. Cu fiecare utilizare, pielea devine mai fina si mai hidratata, in timp ce se bucura de atingerea solara a taramurilor indepartate.

Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus

Creata in tara Cleopatrei, crema de corp Aegyptus lasa pielea impregnata cu parfum lemnos si condimente orientale. Aroma subtila dezvaluie crini albastri de Nil ce inglobeaza intreaga cultura a Egiptului. Fiecare atingere este o fila de poveste cusuta cu aromele unei civilizatii creatoare de frumusete.

Crema de corp Tesori d’Oriente Smirna (Mirra)

Exotic si nisipiu, parfumul cremei de corp Mirra invaluie pielea in acorduri suave de smirna si sopteste povestile a o mie si una de nopti. Treptat, acesta dezvaluie relieful olfactiv al peninsulei Arabice, o aroma bogata, condimentata, usor rasinoasa. Crema de corp cerne secretele desertului pe pielea desfatata.


Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb

Crema de corp cu mosc alb mangaie pielea cu aroma ambrata si o acopera cu textura fina a mii de flori albe. Aceasta hidrateaza intens epiderma si ii restabileste echilibrul, oferindu-i starea de confort. Aroma fina, dar intensa, rasfata simturile si creeaza un moment de evadare din rutina zilelor cenusii.


Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam

Ritualurile de ingrijire ale Marocului au inspirat crearea cremei de corp Hammam. imbogatita cu iconicul ulei de argan, crema hraneste in profunzime pielea, hidratand-o, redandu-i elasticitatea si conferindu-i o finete incredibila. Aroma Marocului este transpusa in note de iasomie senzuala de Sambac, flori de portocal radiante şi clementine. O desfatare pentru simturi!

 

Fiecare crema de corp costa 24,8 lei iar eu o ador pe cea cu mosc alb. Tu pe care o alegi? 

Advertisements

3 thoughts on “Hidratare si rasfat cu parfum oriental | Noile creme Tesori d’Oriente!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s