Parfumurile B.U. intampina primavara in pachete speciale!

Brandul de parfumerie B.U. se pregateste sa invaluie zilele calde in note luminoase si proaspete. Fiecare pachet de primavara lansat descrie universul complex si vesel al fetelor B.U. si este menit sa acompanieze cele mai amuzante si intense momente ale sezonului cald. Spiritul tanar B.U. este reflectat in aromele inconfundabile ale brandului, care celebreaza individualitatea fiecarei B.U. girl.

Pachetele B.U. Wild

Iconicul parfum B.U. Wild, pentru cele nonconformiste si care fac lucurile in stilul propriu, trece testul timpului (in 2015 a ajuns la majorat!). Acesta se deschide cu note verzi proaspete, galban şi nufar, ce se disipează treptat in inima delicata de iasomie senzuala, garoafa carnoasa, trandafir si capsuna dulceaga, toate fiind echilibrate de baza de mosc si ambra. Solar si efervescent, B.U. Wild este un act de curaj ce inspira fata Wild sa-si fie fidela.

Pachetul este disponibil în variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray – pret 46,5 lei si Deo Natural Spray + Deo Body Spray, pret 23,5 lei.

Pachetele B.U. Trendy

Parfumul B.U. Trendy este semnatura celor care sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinte si care se  bucura sa experimenteze. Mandarina revigoranta, marul şi aldehidele din notele de varf dezvaluie latura rebela a celor care se bucura de fiecare moment, iar inima florala de trandafir, liliac si bujor ilustreaza dorinta acestora de a se inconjura de frumos si de a se exprima prin arta. Baza de mosc, lemn de santal si rasina ofera echilibru si intensitate aromelor fructat-florale.

Pachetul este disponibil in variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray, pret 46,5 lei si Deo Natural Spray + Deo Body Spray, pret 23,5 lei.

Pachetul B.U. My Secret

Invaluita in mister, fata B.U. My Secret cucereste prin sarmul ludic transpus in notele de varf de zmeura delicioasa, para si mar proaspat. Inima intriganta de cires, mandarina plina de energie si cocos exotic este irizata cu o baza senzuala de iasomie, gardenie si bezea. My Secret este parfumul fetei care iubeste aventura si pentru care satisfactia unui secret imbraca forma unui zambet irezistibil.

Pachetul este disponibil în varianta Deo Natural Spray + Deo Body Spray, pret 23,5 lei.

Pachetele de primavara se afla deja pe rafturile magazinelor iar preferatul meu este fara indoiala, B.U. Wild. Al vostru care este? 

Advertisements

2 thoughts on “Parfumurile B.U. intampina primavara in pachete speciale!

    • Elena from Life Makeup and Beauty says:

      Si acum miros la fel de superb ♥. Cand am aflat ca au relansat varianta B.U. Wild l-am si cumparat si bine am facut, ca i-au pastrat aceeasi aroma inconfundabila, care mi-a parfumat copilaria. Cate amintiri frumoase au venit odata cu acest parfum ….. 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s