Sa vorbim despre ingrijirea antirid cu Serum Vegetal si Yves Rocher!

“Asimilarea este cheia eficacitatii unui produs antirid” – un principiu pe cat de simplu, pe atat de greu de atins.

Anul trecut, cei de la Yves Rocher au lansat o noua gama de produse antirid menite sa combata 3 probleme majore cu care ne confruntam si anume luminozitate, fermitate si lifting. Noua gama de produse Serum Vegetal promite texturi sublime, aplicare facila, prospetime, confort, performante remarcabile si rezultate durabile.

Extractul puternic al Ficoidei Glaciale, cunoscuta si sub denumirea de Planta Vietii, integrat in totalitate in cadrul gamei Serum Vegetal, e perfect asimilat in interiorul pielii si reuseste sa reactiveze mecanismele celulare in lupta lor impotriva ridurilor.

Exista 4 axe ce deosebesc cosmetica vegetala de cosmetica obisnuita:

1. EFICACITATEA demonstrata, vizibila datorita beneficiilor durabile. Cosmetica vegetala utilizeaza mecanismele naturale ale pielii, relansandu-le. Aceasta nu vizeaza in mod special efectele imediate, de la suprafata pielii, ci pe cele resimtite in timp.

2. AFINITATEA naturala intre cosmetica vegetala si piele. Aceasta este asimilata in mod natural de catre piele.

3. SENZORIALITATEA vegetala care este tratata din prisma vastei experiente cu lumea plantelor.

4. FORMULELE unice compuse din ingrediente vegetale. Utilizeaza ingredientele vegetale ce sunt asimilabile de catre piele, tolerate si care si-au demonstrat beneficiile in raport cu aceasta.

Expertii Cercetarii Cosmetique Vegetale Yves Rocher au creat astfel 3 versiuni ale gamei Serum Vegetal.

 

Serum Vegetal Antirid + efect de Luminozitate

Aspect satinat, delicat, neted pentru un ten luminos, revitalizat. Prin asocierea extractului de Oryza, ce relanseaza oxigenarea la nivelul tenului si recreaza respiratia celulara cu actiunea antirid intensa a Ficoidei Glaciale, aceste produse de ingrijire expert ofera un plus de luminozitate.

 

Serum vegetal Antirid + efect de Fermitate

Actiunea antirid trebuie sa fie uneori urmata de o actiune riguroasa privind fermitatea. Pentru relansarea productiei de colagen si de acid hialuronic (responsabili de arhitectura cutanata) cercetarea Cosmetique Vegetale Yves Rocher privilegiaza utilizarea extractului de guma de Salcam. Astfel tenul are un aspect mai dens si este restructurat sin interior.

Serum Vegetale Antirid + efect de Lifting

 

Redefinirea chipului, reconturarea trasaturilor tenului, un efect de lifting fara nici o alta interventie decat cea a plantelor… Iata cum efectul de Catina, ce relanseaza sinteza elastinei, a fost alaturat actiunii intense a Ficoidei Glaciale. Efectul de tenaiune la nivelul trasaturilor tenului este reconstituit. Textura bogata a serului completeaza efectul de lifting. Si, in timp ce ridurile sunt estompate, ovalul chipului este reconturat, zi dupa zi.

Pe langa extractele pretioase, metodele noi de prelucrare si testele ce au dovedid eficacitatea agentilor vegetali, noile creme Serum Vegetal au inca un avantaj, pot fi folosite de persoane de toate varstele!

Produsele pot fi cumparate de aici.

Eu mi-am achizitionat serul restructurant antirid si fermitate si cat de curand ii voi face si un review.

Ati folosit produse din aceasta gama? Sunteti tentate sa le incercati?

Advertisements

4 thoughts on “Sa vorbim despre ingrijirea antirid cu Serum Vegetal si Yves Rocher!

  • Elena from Life Makeup and Beauty says:

   Eu am descoperit tarziu aceste produse si din curiozitate mi-am luat serul and I was hooked :). Acum vreau sa le incerc pe toate!

   Like

 1. barbalata mirela says:

  Din pacate eu cu cremele YR special concepute pentru ten uscat/sensibil nu m-am impacat, astfel ca, imi este teama sa cumpar un ser. Desi am tot citit despre eficacitatea lor 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s