Primavara incepe cu parfumurile STR8!

Brandul de parfumerie STR8 propune pachete special concepute pentru a intampina noul sezon. Fiecare este o celebrare a individualitatii barbatului puternic si dezvaluie notele bogate ale personalitatilor acestora. Primavara incepe cu parfumurile STR8!

Pachetul STR8 Red Code – contine Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

Parfumul Red Code este dedicat barbatului care se hraneste cu provocari si care este dispus oricand sa dea la schimb rutina pe aventura. Notele de varf marine si notele de ananas, grapefruit si cardamom sunt fragmente ale personalitatii puternice si revigorante ale barbatului Red Code. Masculinitatea indrazneata se regaseste in inima de lavanda, cimbru si iasomie, iar notele de baza, ambra, brad, seminte vanilate Tonka descriu dorinta acestuia de a explora necunoscutul.


Pachetul STR8 Original – Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

STR8 Original este parfumul barbatului modern, care pastreaza esenta clasica. Notele de varf de menta si busuioc transpun atitudinea relaxata si jucausa a cuceritorului cu inima de cardamom. Treptat, acesta dezvaluie caldura lemnului de santal si se imbraca intr-o aura irezistibila.


Pachetul STR8 Freedom – Natural Spray + Deo Body Spray, 26 lei

Dependenta de adrenalina libertatii este transpusa în notele parfumului Freedom. Notele picante de ghimbir, cardamom, paprika si mandarin sugereaza spiritul pasional al barbatului care nu se lasa constrans de reguli si lupta pentru idealurile sale. Inima de rasina si rozmarin este pregnanta si clara precum dorinta barbatului Freedom de a evada. Cu o baza de patchiuli si cedru, acesta cucereste prin sarmul natural si increderea in fortele proprii.

Indiferent de setul ales, sunt sigura ca persoanele masculine din viata voastra le vor aprecia!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s