Cadouri de Craciun de la Max Factor!

Max Factor sare in ajutorul lui Mos Nicolae si Mos Craciun si ne pune la dispozitie, in editie limitata, 4 pachete cadou care abia asteapta sa plece de pe rafturile magazinelor!

Pentru un machiaj rezistent chiar si dupa 8 ore! Set fond de ten Lasting Performance + Mascara 2000 Calorie + Pudra Creme Puff Cadou

Trei unelte ale make-up-ului profesionist intr-o singura sticluta: Baza de machiaj, fond de ten cu factor de protectie solara 20 si corector. Set fond de ten Facefinity All Day Flawless 3 in 1 + creion corector Mastertouch cadou.

Creaza-ti un efect de gene false si completeaza-ti machiajul cu un fard de pleoape in nuante energice, indraznete si vibrante! Set cu mascara False Lash Effect Black + fard de pleoape Wild Shadow Pots cadou. Nuantele disponibile sunt 10 Ferocious Black, 45 Sapphire Rage, 30 Turquoise Fury, 55 Feral Brown.

Poti crea un machiaj sic evidentiind buzele in culori indraznete intreaga zi, completat de o manichiura impecabila. Set cu ruj rezistent Lipfinity + lac de unghii Max Effect Mini Nails cadou. Acest set este disponibil in urmatoarele combinatii de nuante:

• Lipfinity 070 Spicy + Max Effect Mini Nail 39 Ruby Tuesday

• Lipfinity 108 Frivolous + Max Effect Mini Nail 61 Alluring Coral

• Lipfinity 110 Passionate + Max Effect Mini Nail 62 Lady Scarlet

• Lipfinity 102 Glistening + Max Effect Mini Nail 63 Pandora Ruby

Mie imi plac mult aceste pachete cadou din preajma sarbatorilor de iarna pentru ca sunt mult mai avantajoase decat daca ai cumpara produsele separat. Primul pachet este si preferatul meu, imi doream de mult sa incerc Mascara 2000 Calorie si Pudra Creme Puff. Care este preferatul vostru?

Voua va plac produsele Max Factor? Veti achizitiona aceste pachete cadou? 

Advertisements

One thought on “Cadouri de Craciun de la Max Factor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s